Adaptability

 De mogelijkheden die de verbouwing van bestaande gebouwen biedt en het verband tussen programma en projecttypologie zullen worden besproken in dit tweede debat dat wordt georganiseerd in het kader van de architectuurprijs Brussel.

51N4E, AAC ARCHITECTURE +A2O, AGWA, &BOGDAN, CHANCEL + FRICK-CLOUPET, LABEL ARCHITECTURE, NOAARCHITECTEN zullen deelnemen aan deze discussie onder leiding van Lisa De Visscher, artistiek directeur en hoofdredacteur van A+ Architecture in België.

De aanpasbaarheid van een gebouw is een van de kenmerken van duurzame, toekomstgerichte architectuur. Het biedt ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische, evoluerende architectuurgeschiedenis die een reeds bestaande architecturale taal respecteert.

De Brussels Architecture Prize is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest dat wordt beheerd door Urban in samenwerking met A+ Architecture in Belgium. Een cyclus van 4 debatten, geproduceerd in samenwerking met CIVA, nodigt sprekers uit om hun visie te geven op een specifiek thema aan de hand van hun architectuurpraktijk. “ADAPTABILITY” is het tweede debat in de reeks.

Praktische informatie