Gemeenschapscentrum De Rinck

LAVA Architecten

“Dit project resulteert in een zorgvuldig georkestreerde opeenvolging van programma’s, open en gesloten ruimten en publieke terrassen binnen een bestaand stedelijk blok.” Konstantinos Pantazis

Pittige oefening

— Chloë Raemdonck

Meer dan tien jaar geleden won Lava architecten de wedstrijd voor de bouw van Gemeenschapscentrum De Rinck aan het Dapperheidsplein in Anderlecht. Het was de eerste wedstrijd die Lava won en meteen ook een deftige uitdaging in ruimte én tijd.

Meer lezen

  • LAVA Architecten

  • https://lava-architecten.be/

  • Gemeenschapscentrum De Rinck

  • Anderlecht, België

  • Renovatie en nieuwbouw van het Gemeenschapscentrum De Rinck

  • Beperkte offerteaanvraag

  • Vlaamse Gemeenschapscommissie

  • 19/06/2019

  • 2555 m²

  • 6 443 167,04 €

  • LAVA Architecten

  • UTIL

  • IRS

  • IRS

  • Daidalos-Peutz

  • Macobo

  • Houben

Meer info

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN DE BAP